bicycle

Američki Bicycle verovatno je najprepoznatljiviji brend u svojoj oblasti čije proizvode drže kartaši još od 1885. godine. Naziv „bicycle“ tj. „bicikl“, dobio je zbog prvobitnog dizajna onog velosipeda sa velikim prednjim točkom.
Danas se dizajniraju u različitim varijantama i za različite kartaške igre, a posebna serija sa velikim oznakama namenjena je osobama sa slabijom mogućnošću vida. Oni koji se u to razumeju kažu da su Bicycle karte odlične i za izvođenje trikova, pa su ih koristili iluzionisti Koperfild i Blein.
U Drugom svetskom ratu napravljene su karte koje kada se potope u vodu, a zatim ogule, otkrivaju deo mape. Ovi specijalni špilovi doturani su ratnim zatvorenicima kako bi u slučaju bekstva spojili sve karte, dobili celovitu mapu i pronašli put do prijateljske baze. Jedan takav špil danas se nalazi u Internacionalnom špijunskom muzeju u Vašingtonu, a za drugi se veruje da obitava u privatnoj kolekciji. Moderne reprodukcije proizvode se u ograničenim serijama.

Karte Bicycle Steampunk

Prelep dizajn, karte su zlatne i odlične za trikove.P ozadina karata je ukrašena tako da oživljava prikazane strojeve i zupčanike.

990,00rsd

Karte Bicycle Alchemy

Za sve ljubitelje trikova i kartaških igara. Prelep dizajn, slike kostura u odelu, vila , kostura ratnika, djavola i ostalih. Štampane su uz visok kvalitet završne obrade.

990,00rsd

Karte Bicycle Tragic Royalty

Za sve ljubitelje trikova i kartaških igara. Štihovi su tragični i karte menjaju boju u mraku.

990,00rsd

Karte Bicycle Standard

Za sve ljubitelje trikova i kartaških igara. Standardne karte kompanije bicycle.

500,00rsd