SPACE PEN
EKSLUZIVNE OLOVKE
Space Pen ne samo da prkosi gravitaciji, ona piše i pod vodom i u ekstremno toplim i ekstremno hladnim uslovima i po bilo kojoj podlozi.

spacepen-olovke-za-poklone
space pen luksuzne olovke

Space Pen je hemijska olovka koja je osmišljena, dizajnirana i proizvedena za NASU. Da, baš ta NASA!
Pre svega, projektovana je za potrebe astronauta i za specifične uslove u svemiru, ali našla je svoju primenu i na Zemlji.

Ova hemijska olovka će pisati u bilo kom položaju – bila ona pod nekim uglom ili naopako. Space Pen ne samo da prkosi gravitaciji, ona piše i pod vodom i u ekstremno toplim (+120C) i ekstremno hladnim uslovima (-35C)! Takođe, piše po bilo kojoj podlozi – koži, gumi, masnoj i mokroj podlozi, itd. Zbog svojih neverovatnih karakteristika koriste je službe vojske i policije u spasilačkim misijama, potragama i raznim aktivnostima sprovođenja zakona. Idealne su za kampovanje, plovidbu, ribolov – svuda na Zemlji kao i u svemiru.

Elegantni dizajn krije specijalne patrone sa azotom koji pod pritiskom onemogućavaju sušenje ili curenje elastičnog mastila (zar ste mislili da će biti obično mastilo?). Patrone su, ipak, standardnog oblika, pa ih možete bez problema ubaciti u kapsulu bilo koje druge hemijske olovke.

Zaboravite obične – Space Pen je hemijska olovka budućnosti!

U ponudi trenutno ne postoje proizvodi u ovoj kategoriji. Vratite se uskoro!