vic

Čuli ste kad neko kaže švajcarski nož umesto perorez ili džepni nožić? E, to je tako zahvaljujući Victorinox-u.

Victorinox je najveći proizvođač džepnih noževa na svetu. Brend je najpoznatiji po proizvodnji takozvanih švajcarski vojnih noževa koji su najpre proizvođeni za vojsku, da bi ih kasnije koristili i ribolovci, šumari, mornari, planinari, pustolovi, majstori – praktično svi kojima je zbog posla ili hobija potreban „all-in-one“ set alata.

Svi Victorinox noževi napravljeni su od visoko kvalitetnog nerđajućeg čelika i podležu ekstremnim kontrolama pre nego što se puste u prodaju.

Victorinox je sinonim za kvalitet, multifunkcionalnost, inovaciju i jedinstven dizajn – i to tako traje više od 130 godina. Zapravo, noževi i višefunkcionalni alati koje proizvodi Victorinox, a koje možete kupiti u našoj online prodavnici, imaju najbolju potvrdu vrednosti – doživotnu garanciju.

Victorinox Dual Pro 0.8371.MWC

Victorinox Dual Pro je One Hand multifunkcionalni nož namenjen lovcima i outdour entuzijastima koji na prvo mesto stavljaju pouzdanost i izuzetnu funkcinalnost. Zahvaljujući zakrivljenom obliku …

5.490,00rsd

Victorinox Tinker 1.4603

Nožić koji uvek treba da se nađe u džepu. Nekoliko veoma bitnih alata koji mogu uvek da zatrebaju. Delovi su napravljeni od nerđajućeg čelika.

2.490,00rsd

Victorinox Evogrip 14 2.3903.C

EvoGrip 14 švajcarski nož, deo je Victorinox Delemont kolekcije, ima oštricu dužine 6,5cm od nerđajućeg čelika, makaze i još 8 drugih alata. Ergonomska drška na …

4.990,00rsd

Victorinox Explorer 1.6703

Victorinox Explorer mali istraživač. Otkrijte nepoznati teren ili gledajte na stvari detaljnije sa Explorer-om.

4.490,00rsd