vic

Čuli ste kad neko kaže švajcarski nož umesto perorez ili džepni nožić? E, to je tako zahvaljujući Victorinox-u.

Victorinox je najveći proizvođač džepnih noževa na svetu. Brend je najpoznatiji po proizvodnji takozvanih švajcarski vojnih noževa koji su najpre proizvođeni za vojsku, da bi ih kasnije koristili i ribolovci, šumari, mornari, planinari, pustolovi, majstori – praktično svi kojima je zbog posla ili hobija potreban „all-in-one“ set alata.

Svi Victorinox noževi napravljeni su od visoko kvalitetnog nerđajućeg čelika i podležu ekstremnim kontrolama pre nego što se puste u prodaju.

Victorinox je sinonim za kvalitet, multifunkcionalnost, inovaciju i jedinstven dizajn – i to tako traje više od 130 godina. Zapravo, noževi i višefunkcionalni alati koje proizvodi Victorinox, a koje možete kupiti u našoj online prodavnici, imaju najbolju potvrdu vrednosti – doživotnu garanciju.

Victorinox Pioneer 0.8201.26

Victorinox Pioneer Alox Silver je multifunkcionalni nož-alat napravljen od nerđajućeg čelika (sa aluminijumskom drškom) od strane švajscarske kompanije Victorinox koja pravi noževe i alate za …

3.490,00rsd

Super Tinker 1.4703

Victorinox Super Tinker je elegantan i pouzdan švajcarski nož . Tinker Red je potomak legendarnih „Officer’s Knives“ iz 1897. godine i jedan je od bestselera …

3.490,00rsd

Victorinox Evogrip 10 23803.C

Ergonomska drška je urađena od neklizajuće gume umetnute u četiri glavna područja koje dolaze u kontakt s vašom rukom.

3.990,00rsd

Victorinox Hunter Pro 0.9410.3

Hunter Pro crni je narpavljen isključivo za lovca. Sečivo je neverovatno snažno i lako se otvara jednom rukom. Uz ovaj nož se dobija i futrola.

8.990,00rsd