vic

Čuli ste kad neko kaže švajcarski nož umesto perorez ili džepni nožić? E, to je tako zahvaljujući Victorinox-u.

Victorinox je najveći proizvođač džepnih noževa na svetu. Brend je najpoznatiji po proizvodnji takozvanih švajcarski vojnih noževa koji su najpre proizvođeni za vojsku, da bi ih kasnije koristili i ribolovci, šumari, mornari, planinari, pustolovi, majstori – praktično svi kojima je zbog posla ili hobija potreban „all-in-one“ set alata.

Svi Victorinox noževi napravljeni su od visoko kvalitetnog nerđajućeg čelika i podležu ekstremnim kontrolama pre nego što se puste u prodaju.

Victorinox je sinonim za kvalitet, multifunkcionalnost, inovaciju i jedinstven dizajn – i to tako traje više od 130 godina. Zapravo, noževi i višefunkcionalni alati koje proizvodi Victorinox, a koje možete kupiti u našoj online prodavnici, imaju najbolju potvrdu vrednosti – doživotnu garanciju.

Victorinox Explorer 1.6703

Victorinox Explorer mali istraživač. Otkrijte nepoznati teren ili gledajte na stvari detaljnije sa Explorer-om.

4.490,00rsd

Victorinox Hunter Pro 0.9410.9

Hunter Pro narandžasti je narpavljen isključivo za lovca. Sečivo je neverovatno snažno i lako se otvara jednom rukom. Uz ovaj nož se dobija i futrola.

8.990,00rsd

Victorinox Spartan Beli 1.3603.7

Spartan White je potomak legendarnih originalnih „noževa oficira“ od 1897. i jedan od bestselera među švajcarskim noževima. Delovi su napravljeni od nerđajućeg čelika.

2.490,00rsd

Victorinox Spartan Plavi 1.3603.T2

Spartan Blue je potomak legendarnih originalnih „noževa oficira“ od 1897. i jedan od bestselera među švajcarskim noževima. Delovi su napravljeni od nerđajućeg čelika.

2.490,00rsd