vic

Čuli ste kad neko kaže švajcarski nož umesto perorez ili džepni nožić? E, to je tako zahvaljujući Victorinox-u.

Victorinox je najveći proizvođač džepnih noževa na svetu. Brend je najpoznatiji po proizvodnji takozvanih švajcarski vojnih noževa koji su najpre proizvođeni za vojsku, da bi ih kasnije koristili i ribolovci, šumari, mornari, planinari, pustolovi, majstori – praktično svi kojima je zbog posla ili hobija potreban „all-in-one“ set alata.

Svi Victorinox noževi napravljeni su od visoko kvalitetnog nerđajućeg čelika i podležu ekstremnim kontrolama pre nego što se puste u prodaju.

Victorinox je sinonim za kvalitet, multifunkcionalnost, inovaciju i jedinstven dizajn – i to tako traje više od 130 godina. Zapravo, noževi i višefunkcionalni alati koje proizvodi Victorinox, a koje možete kupiti u našoj online prodavnici, imaju najbolju potvrdu vrednosti – doživotnu garanciju.

Victorinox Spartan Camouflage 1.3603.94

Spartan Camouflage je potomak legendarnih originalnih „noževa oficira“ od 1897. i jedan od bestselera među švajcarskim noževima. Delovi su napravljeni od nerđajućeg čelika.

2.990,00rsd

Victorinox Camper Crveni 1.3613

Victorinox Camper za sve prave kampere. Posle kupovine ovog noža trebaće vam još samo kamp kućica.

2.990,00rsd

Victorinox Fisherman 1.4733.72

Victorinox Fisherman Red je višenamenski alat izrađen od prvoklasnog nerđajućeg čelika bez bilo kakvih grešaka u materijalu i izradi. Nož koji bi svaki pravi ribolovac …

4.490,00rsd

Victorinox Spartan Eco Crveni 3.3603

Crveni Ekološki Spartan nož iste funkcije kao kod ostalih spartanaca samo sto je drška od drveta.

1.990,00rsd