victorinox_logo-svg

Smart Scooter

Brend Smart Scooter je nastao pod okriljem našeg lanca maloprodaja Ekspedicija. Smart Scooter i Ekspedicija dele identičnu misiju, a to je da našim kupcima ponudimo isključivo premijum proizvode u svakom segmentu našeg prodajnog programa.

Detaljnim istraživanjem Self Balance Scooter-a došli smo do zaključka da je usled specifičnosti proizvoda, a koje su detaljno opisane u Vodiču za kupovinu skutera, jedini način da našim kupcima ponudimo zadovoljavajući proizvod taj da sami kreiramo naš brend tako što ćemo adekvatnim izborom svih komponenata kreirati proizvod najvišeg mogućeg nivoa kvaliteta, a u isto vreme po razumnoj ceni.

Na taj način osnovna misija koncepta Ekspedicija je ispunjena – stvorili smo apsolutnog lidera u odnosu cene i kvaliteta Smart Scooter – Pametna kupovina!

Idejni tvorac projekta Smart Scooter je Aleksandar Bošković – Bibi koga većina Vas zna kao pobednika rijaliti programa Survivor 2009. Ideja o projektu Smart Scooter je rođena u decembru 2015. Kada je popularnost Self Balance Scooter-a još uvek bila u povoju čak i na teritoriji Sjedinjenih Američkih Država i Evrope.

Nakon inicijalnih koraka u projekat su se uključili svi članovi našeg Ekspedicija tima na čelu sa Bibijem. Studiozno višemesečno istraživanje, proučavanje i testiranje najbitnijih elemenata skutera (baterije, matične ploče, punjači, motori…) pa čak i najsitniji detalji kao što su na primer LED sijalice dovelo je do izbora najkvalitetnijih delova dostupnih na (jako raznolikom) tržištu.

Nakon izbora adekvatnih komponenti, ostao je izbor fabrike za sklapanje. I u tom segmentu smo uradili detaljno istraživanje zadovoljstva mnogih kupaca iz Evrope i Sjedinjenih Američkih Država. Višemesečno istraživanje je kompletirano ličnom posetom našeg predstavnika Kini i fabrikama koje su ušle u najuži izbor. Nakon posete izbor nije bio težak – sa sigurnošću možemo da kažemo da se Smart Scooter proizvodi u najkvalitetnijim mogućim uslovima. Podatak da kompanija Chic koristi istu fabriku u periodima velike potražnje dovoljno govori o njihovoj profesionalnosti I kvalitetu.

Poslednja dva koraka koja su kompletirala našu ponudu su bila izbor tehničkog tima zaduženog za predprodajne aktivnosti (detaljno testiranje SVAKOG proizvoda pre prodaje) i postprodajne aktivnosti (eventualne reklamacije i servis naših i skutera drugih dobavljača).

smart scooter

Ostalo iz ponude – Hoverboard MegaStore