victorinox_logo-svg

Potrošni materijal

Zippo potrošni materijal čine kremen i benzin. Uspeh Zippo upaljača posledica je dobrog dizajna, efikasnosti i napornog rada. Svetski prepoznatljiv brend, simbol izdržljivosti i funkcionalnosti, dolazi uz doživotnu garanciju.
Dve glavne prednosti Zippo upaljača u odnosu na druge, ugrađene su u njega od početka. Fitilj od azbestnih vlakana koji je večit (ako se pazi) i držač kremena od specijalne legure koja se nikada ne deformiše.
Zippo upaljač pali iz prve i ne smeta mu vetar. Vremenom se pokazao kao nezamenjiv deo opreme vojnika. Američka je vojska zakupila celokupnu proizvodnju u periodu od 1943. do 1945. godine. Ne terenu se pokazalo da Zippo može da radi na različita goriva kao što je običan benzin ili čak alkoholna pića poput vodke. U nekoliko navrata upaljač je uspeo da zaustavi metak!
Personalizovani Zippo upaljači uvek su bili popularan poklon među holivudskim zvezdama, a vremenom je ovakav jedinstven poklon postao dostupan svim ljubiteljima poklona koji vrede i koji traju.
Godine 2014, iz pogona fabrike Zippo izašao je petstomilioniti primerak, čime je slavni upaljač proslavio osamdeseti rođendan.

Zippo potrošni materijal – isporuka na kućnu adresu

zippo potrosni materijal