Prestižni pokloni za Vaše važne poslovne prijatelje

Podignite Vaš odnos prema poslovnim saradnicima na viši nivo – darujte im jedinstvene i nezaboravne poklone povodom rođendana firme, godišnjice nekog značajnog događaja ili neke druge proslave.

ekspedicija.rs nudi Vam mogućnost brendiranja Zippo upaljača, Space Pen hemijskih olovaka, Hinz&Kunst i Forchino skulptura, kao i proizvoda iz Victorinox i Wine&Tobacco programa.

http://www.ekspedicija.rs/wp-content/uploads/2016/11/137-Zippo-Lighter-Venetian-Polished-Chrome-Zippo-352.jpg

Zippo

Zippo upaljači su sinonim za kvalitet i funkcionalnost i zato su odlični pokloni za Vaše poslovne saradnike, za zaposlene u Vašoj firmi ili kao reklamni materijal koji će prikazati Vašu kompaniju u pravom svetlu. Pogledajte neke od primera graviranih proizvoda u galeriji, a našu kompletnu ponudu koju je moguće brendirati u online prodavnici. Za dodatne informacije u vezi sa naručivanjem više Zippo upaljača sa oznakama Vaše firme, molimo da nas kontaktirate na brojeve telefona: 063/320 679 i 063/247 312.

hinzkunst-piano-man-poklonimi

Hinz&Kunst

Želite da na nesvakidašnji način obeležite rođendan svoje firme? Poklonite poslovnim saradnicima originalne Hinz&Kunst metalne skulpture! Ovi ručno izrađeni karikaturni prikazi ljudi na poslu ili dok se bave nekim hobijem, specifične su same po sebi, a znak Vaše firme na njima će ih učiniti nezaboravnim poklonom. Nudimo Vam mogućnost brendiranja već postojećih Hins&Kunst figura ili izradu novih figura prema Vašim uputstvima i željama! Pogledajte neke od primera graviranih proizvoda u galeriji, a našu kompletnu ponudu koju je moguće brendirati u online prodavnici. Za dodatne informacije, molimo da nas kontaktirate na broje telefona: 063/320 679 i 063/247 312.

 http://www.ekspedicija.rs/wp-content/uploads/2016/11/Space-Pen-Infinium-gravura.jpg

Space Pen

Za poslovne partnere, direktore i saradnike hemijska olovka Space Pen je idealan poklon. Ogroman rad i trud uložen je od strane naučnika NASA-e kako bi ova hemijska radila u svim mogućim uslovima, a ekspedicija.rs Vam sada nudi i mogućnost personalizovanja ove zaista neverovatne olovke! Ukoliko želite da promovišete vašu firmu na originalni način ili da poklonite saradnicima unikatan poklon ovo je pravi izbor. Pogledajte neke od primera graviranih proizvoda u galeriji, a našu kompletnu ponudu koju je moguće brendirati u online prodavnici. Za dodatne informacije, molimo da nas kontaktirate na broje telefona: 063/320 679 i 063/247 312.

 http://www.ekspedicija.rs/wp-content/uploads/2016/11/victorinox-hunter-08873.jpg

Victorinox

Poklonite svojim poslovnim partnerima izuzetno praktičan poklon – Victorinox noževi naći će svoju primenu gde god da se nađe njihov vlasnik. Učvrstite vašu saradnju poklonom uz koji ide doživotna garancija! Pogledajte neke od primera graviranih proizvoda u galeriji, a našu kompletnu ponudu koju je moguće brendirati u online prodavnici. Za dodatne informacije u vezi sa naručivanjem više Victorinox noževa sa oznakama Vaše firme, molimo da nas kontaktirate na broje telefona: 063/320 679 i 063/247 312.

 http://www.ekspedicija.rs/wp-content/uploads/2016/11/Forchino-pakovanja-ekspedicija.rs_.jpg

Forchino

Lepota izrade i duhovitost kojom odišu skulpture Giljerma Forćina, izmamiće Vašim poslovnim saradnicima osmeh i vedrinu. Pronađite odgovarajuću figuricu u našoj online prodavnici, a mi ćemo na specijalnom pakovanju izraditi logo Vaše firme ili neki specijalni natpis. Za dodatne informacije u vezi sa poručivanjem više Forchino figurica sa oznakama Vaše firme, molimo da nas kontaktirate na broje telefona: 063/320 679 i 063/247 312.

 http://www.ekspedicija.rs/wp-content/uploads/2016/11/WineTobacco-sekac-za-cigare-exclusive-ekspedicija.rs_.jpg

Wine&Tobacco

Vrlo praktični i izvanredno dizajnirani, proizvodi iz naše Wine&Tobacco ponude, biće odličan poklon za Vaše poslovne partnere. Pogledajte neke od primera graviranih proizvoda u galeriji, a našu kompletnu ponudu koju je moguće brendirati u online prodavnici. Za dodatne informacije, molimo da nas kontaktirate na brojeve telefona: 063/320 679 i 063/247 312.