Ekspedicija na jubilarnoj 20. Beogradskoj rolerijadi

Promo vožnja i promo cene hoverkarta

U subotu 23.9.2017. godine održava se 20. Beogradska rolerijada Plus u centru Beograda, a prvi put tamo ćete moći da se družite sa Ekspedicijom! Ovom prilikom Ekspedicijin tim će promovisati hoverkart – spedijani dodatak koji od vašeg hoverborda pravi sedeće vozilo na tri točka koje je stabilno, zgodno za manevrisanje i neverovatno zabavno za vožnju! Promo vožnja počeće tačno u 12,25 časova na Trgu republike.
Osim promo vožnje, u subotu dobijate i promo cene: na štandu Ekspedicije moći ćete da kupite dva modela hoverkarta na super sniženju, a na popustu će biti i više modela hoverboard-ova.
Kada je reč o celokupnom dešavanju, pod sloganom „Beograd na točkićima“, ovogodišnja jubilarna Rolerijada donosi nikad sadržajniji program. Osim standardne trke rolerima, ove godine klinci će se takmičiti i na triciklima, skejtu, trotinetima, hoverbordovima, segveju, trokolicama, bicklićima sa i bez pedala, triciklićima, biciklima na dva ili četiri točkića…
Ovog puta, trke će biti u kružnim vožnjama oko pešačkih ostrva, pa će publika moći da prati dešavanja od starta do cilja.
Osim na Trgu republike, takmičenja će se održati i na Terazijama (Rolerlend i Naxi slalom zona) i u Vasinoj ulici gde će biti turnir u hokeju na rolerima i biciklistički i roler poligon za samoodmeravanje u vožnji sa preprekama.

Kada je reč o zabavnom delu programa, na trgu Republike biće postavljena Noizz stage. Program će otvoriti dečiji mjuzikl „Prima“, a zatim će se predstaviti brojni nagrađivani plesači raznih stilova. Od 20 časova nastupiće dva tinejdž benda Masterblasters i Johnny Ranković sa bendom The Churlians, u okviru Velike Rock and Roller svirke.
Na Studenstkom platou će tokom celog dana biti grupni aerobni fitness program.
Više o Rolerijadi, programu i satnici, možete pročitati ovde.