Forchino – Prolećna kolekcija uskoro u prodaji

U novoj kolekciji „Proleće: 2018“ iz majstorske radionice Giljerma Forćina (Guillermo Forchino) stižu nam dve prelepe figure.

Kao i uvek, Forchinovi majstori su se svojski potrudili da uđu u psihologiju lika koga izražavaju. Mimika, gestikulacija, odeća, propratni predmeti – obraća se pažnja na svaki detalj kako bi se prikazala suština. Zbog toga su ove firugice stekle simpatije širom sveta i svako se može pronaći u bar jednoj od njih. Celokupnom utisku doprinosi i propratni tekst koji nam jednim isečkom iz života ovih fiktivnih – a tako stvarnih likova, izmamljuje osmeh i momentalno podseti na nekog prijatelja, člana porodice ili na nas same.

Za prolećnu kolekciju, Forchino je najavio dve nove figurice koje uskoro stižu i u Ekspediciju. U njima ćete potencijalno prepoznati: poklon za prijatelja, poklon za kolegu, poklon za koleginicu, poklon za šeficu, poklon za direktorku, poklon za sestru, poklon za mamu, poklon za tatu, poklon za drugaricu, poklon za drugara sa kojim igrate poker.

Pokeraš Toma

Sat pokazuje 5 sati ujutru. Toma Kaloperović je igrao 12 sati bez prestanka. Dve reke znoja su se slivale sa njegovog čela. Nije mogao da poveruje svojim očima: tri karte koje zamenio formirale su rojal strejt flaš. Pokušao je na sve načine da ne pokaže nikakve emocije. Osetio je venu na čelu kako se utrostručila. Srce mu je bubnjilo u grudima, ruke su počele da mu drhte, vid mu se maglio… i onesvestio se ispod stola. Tri sata kasnije, kada se probudio u bolnici, šaka mu je čvrsto držala karte i to već nekoliko sati, tako da niko nije mogao da mu uzme karte iz ruku.

Veličina figurice: 18 x 19 x 32,5 cm

GF Salesleaflet - Spring 2018.indd

 

Biznisženka Violeta

Dok je bila tinejdžerka, Violeti Jovanović ništa više nije smetalo od toga što je njen brat stalno pričao da je ženi mesto samo u kuhinji i nigde drugde. Od tada, nije imala drugog cilja nego da postane nezavisna žena. Učila je kao manijak. Iako je bila izuzetno  sposobna, morala je da radi dvostruko više nego njene muške kolege. Znala je da je za ženu, dva puta teže da uspe u ovom svetu gde su muškarci glavni. Danas, kao direktor jedne od najvećih firmi u Srbiji, kompanije koja ima 3000 zaposlenih, danas pri pomisli na njenog brata i onome šta je jednom rekao, obavezno se nasmeje.

Veličina figure : 18 x 23 x 33 cm

GF Salesleaflet - Spring 2018.indd