Poklon za Dan zaljubljenih

Poklon za Dan zaljubljenih je više od nekakvog predmeta – to je način na koji želite drugoj osobi da pokažete kako je jedinstvena i nezamenjiva u vašem životu.  Pošto ovaj praznik prati i darivanje, nekako ide da se baš posvetimo odabiru poklona. To bi trebalo da bude nešto posebno, nešto kroz šta će naša draga ili dragi videti koliko ga, zapravo, poznajemo, koliko smo primetili neke detalje iz njegovog/njenog života ili karaktera ili bismo želeli da neki simbol naše ljubavi nosi stalno sa sobom.

Ekspedicija je za sve nas pripremila baš takve poklone (ispod teksta): zanimljive, neobične, posebne, kako se to kaže, one koje imaju neku priču sa sobom.

Mi smo izdvojili nekoliko ideja, ali možete u našoj online prodavnici da pronađete i nešto što nama nije palo na pamet.

Još jedna super ideja za poklon za Dan zaljubljenih: na kvalitetnom i dugotrajnom (kao što je i vaša ljubav <3) Zippo upaljaču možete ugravirati posebnu poruku ili već nešto što smatrate prikladnim. Upaljač odaberite u našoj online prodavnici, a na stranici Zippo personalizovani možete sami dizajnirati natpis!

Srećan Dan zaljubljenih želi vam vaša Ekspedicija!

By admin | фебруар 5, 2018 | Vesti | No Comments


Instructions: This cell contains shortcodes from the Types and Views plugin. They render the content of the page. You can edit the cell to style it and display other fields. Learn more about the Visual Editor Cell for Text, Images, HTML.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *