Stižu dronovi!

A sada nešto stvarno specijalno – za koji dan u Ekspedicijinoj ponudi će se naći najbolji izbor dronova u Srbiji! Da, u celoj zemlji!

Šta to te dronove čini tako posebnim? Prvo, svi dronovi su PREMIUM kvaliteta. To znači da imaju sve funkcije profi dronova i moći ćete da birate više vrsta, na primer one sa GPS-om ili FPV (first person view) dronove.

FPV iliti dronovi sa kameron koja daje ugao gledanja iz prvog lica, jeste nešto što definitivno podiže nivo korišćenja kvadrikoptera. Najkraće rečeno, ako želite da doživite svet iz zaista ptičije perspektive, ovo je prava stvar za vas.

Dronovi sa GPS-om volimo da zovemo i pametni dronovi. Oni će vas pratiti i snimati dok, recimo vozite bajs, a kad proceni da mu je baterija na izmaku ili da se previše udaljio od daljinskog upravljača, SAM se vraća u bazu. Kako je to kul, zar ne?

Svi modeli koje ćete naći u našoj ponudi dolaze od kineskog proizvodjača Hubsan. Iz Hubsana kažu da svoj rad posvećuju proširivanju ljudskih bioloških ograničenja, a za Hubsan proizvode kupci imaju samo reči hvale i kad je u pitanju kvalitet, a posebno kada je u pitanju cena. I zaista, ako malo budete istraživali videćete da ćete sa Hubsan dronovima dobiti visoko kvalitetne dronove sa svim karakteristikama profesionalnih kvadrikoptera, ali po ceni koja je čak četiri puta manja!

Pogledajte našu ponudu u online prodavnici i odaberite svog novog druga!