Zippo novčanici – nova kolekcija

Kvalitet i stil – Zippo novčanici

Osim što u njemu držimo novac, kartice i dokumenta, novčanik je i predmet gde čuvamo sliku drage osobe, kartu sa omiljenog koncerta ili neku baš bitnu stvarčicu koja će nam biti pri ruci u delikatnoj situaciji. Takođe, novčanik itetako može da izražava stil svog vlasnika. Zbog svega toga, ipak nije nebitno u čemu čuvamo gore pomenute predmete i zbog svega toga, predstavljamo vam novu kolekciju – Zippo novčanici!

U okviru svojih lifestyle asesoara, kompanija Zippo je lansirala svoju kolekciju elegantnih i sofisticiranih modela novčanika. S obzirom na to da nam već više od osam decenija donosi kvalitetne i izdržljive proizvode koji uz to prate i modne tendencije, kožna galanterija je, čini se, logičan izdanak. Zippo novčanici su, kao i kultni Zippo upaljači, rezultat kompanijine posvećenosti kvalitetu i stilu.

Zippo torbica za uživaoce duvana

Osim Zippo novačnika, u novoj kolekciji je i Zippo torbica za duvan, takođe izrađena od kvalitetne kože. Ova preklopna torbica takođe sadrži i mesto za odlaganje papira za rolanje cigareta.

Zippo novčanici za kartice

Za one koji žele da im kreditne kartice ili biznis kartice budu uredno i pregledno rasporađene i na dohvatu ruke, tu su Zippo novčanici za kartice. Takođe izrađeni od prave kože, ove futrole za kartice dolaze takođe u moka smeđoj boji.

Eco-friendly pakovanje

Zippo novčanici ili Zippo torbica za duvan mogu biti odličan poklon za muški deo populacije. Svi proizvodi iz ove kolekcije pakuju se u izuzetno lepe, eko-prijateljske kutije koji će dodatno pojačati utisak prilikom poklanjanja.

Ekskluzivno iz Ekspedicije

I dok većina evropskih prestonica još čeka da im stignu ovi proizvodi, Ekspedicija je ekskluzivno za kupce u Srbiji obezbedila novu kolekciju! Međutim, to nije sve! Zippo novčanici koje ćete naći u našoj ponudi, kao i Zippo torbica za duvan i Zippo futrole za kartice, dakle svi proizvodi iz ove kolekcije, sada se nalaze u okviru akcije. Prvih 10 kupaca koji poruče u našoj online prodavnici jedan od ovih proizvoda dobiće ih sa 10 % popusta!

Ako imate nekih pitanja, pozovite nas na broj telefona: 063/320 679 ili nas posetite na nekom od naših prodajnih mesta.