Zippo upaljači – novi modeli u Ekspediciji


Zippo je jedan od onih brendova koji su sinonim za kvalitet. Dakle, sa Zippom nema sindroma „mačke u džaku“ i zbog toga se mnogi odlučuju da daju i veće količine novca za nešto jednostavno kao što je upaljač. Ovakav kvalitet prati i tolika raznovrsnost dizajna da je praktično nemoguće i ugrubo pretpostavljati brojke. Na taj način ova američka forma obezbeđuje zadovoljne kupce širom sveta, jer koliko god da ste probirljivi u Zippovoj ponudi pronaći ćete nešto baš po vašem ukusu.

Velikoj ponudi Zippo upaljača u Ekspediciji pridružila su se još tri modela i to ne bilo kakva, nego zaista vrhunska!

ZIPPO GEARS

Besprekorni multi-kat dizajn koji sa svih strana obavija ovaj upaljač, inspirisan je stim-pankom. Logo Zippoa ugraviranim na samoj liniji poklopca se toliko fino uklapa da ceo upalajč ima neki autentičan izgled koji na prvi pogled zarobi pažnju. Pravi se u bakarnoj boji, takozvani Antique Copper Finish, a uz to je i armor case. Da obnovimo gradivo, armor case upaljači imaju za 50% deblje kućište i nešto drugačiji zvuk pri otklapanju poklopca, nego što je to situacija kod standardnih Zippo upaljača.
Pogledajte cenu ovog upaljača u našoj online prodavnici.

ZIPPO ASSASSIN’S CREED

U oktobru 2016. godine, kompanija Zippo zvanično je objavila saradnju sa Ubisoftom sa ciljem kreiranja oficijelnih Assassin’s Creed upaljača. Proizvođač nije računao samo na ljubitelje ove video-igrice i/ili stripova, romana, filma – već i na kolekcionare koji prekopavaju online tržišta širom sveta, jer su serije, naravno, ograničene.

Primerak koji je stigao u Ekspediciju je, dakle, jedan od modela sa logoom igrice, a ono što je za njega specifično jeste mnogo veća sofisticiranost nego kod drugih modela. Naime, fine, sitne „rešetkaste“ gravure sa prednje strane, krasi famozni grb komplikovane simbolike. Ko se ne bi upuštao dalje u problematiku, može jednostavno da uživa u lepoti gavura, jer ovaj upaljač je stvarno lep. Zlatna boja kućišta i unutrašnje jedinice, kao i mesingani finiš, oslikavaju eleganciju i ekskluzivnost upaljača. Armor case kućište za dodatnu otpornost i izdržljivost i standardni Zippo kvalitet, i dobićete doživotnog saputnika. I, kao što preporučuje proizvođač: sada se i vi možete pridružiti bratstvu i Zippo Assassin’s Creed upaljač će vam osvetleti nove avanture!
Pogledajte cenu ovog upaljča u našoj online prodavnici.

SAFE WITH GOLD CASH SURPRISE

Želite li da osetite kako je to biti vlasnik sefa sa sa blagom? Još kada biste taj sef mogli stalno da nosite sa sobom i da se izbliza divite njegovom sadržaju kad god poželite… Zippo je tu da ostvari to maštanje! Ptrednja strana ovog srebrnog upaljača dizajnirana je tako da prikazuje zidni sef, a ogromna pažnja posvećena je detaljima. Na ovom modelu videćete brave i zavrtnje, ma čitavu detaljnu konstrukciju kao na pravom trezoru. A kada se poklopac otvori, tojest, kada provirite u sef – zateći ćete malecne zlatne poluge i puno dukata, pardon, zlatnih novčića.

Kućište je hromirano i za razliku od prethodna dva opissana modela, nije armor case, već je standardno. Svakako, standardne kvalitativne karakteristike se podrazumevaju.

Kad deda Baji bude zatrebao upaljač, Zippo Safe with Gold Cash Surprise biće njegov izbor.
Pogledajte cenu ovog upaljča u našoj online prodavnici.

Leave a comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *